Un mall din Manchester, evacuat de urgență. Un bărbat a fost arestat

Data actualizării: Data publicării:
evacuare mall manchester

Un centru comercial din Manchester a fost evacuat după ce mai multe persoane au auzit un zgomot puternic, asemănător unei bubuituri. Incidentul vine după ce luni seara a avut loc un atac terorist sinucigaș pe Manchester Arena, unde au murit 22 de oameni și peste 50 sunt răniți.

Actualizare 14:00 - Centrul comercial Arndale a fost redeschis, după ce a fost închis din cauza unei bubuituri. De asemenea, poliția britanică a confirmat că un bărbat aflat în apropierea centrului comercial a fost arestat, însă acesta nu ar avea legături cu atentatul terorist de pe Manchester Arena, mai relatează Reuters. Poliția care ridicase un cordon în jurul centrului comercial a redeschis zona, iar oamenilor li s-a permis să reintre în mall. 


Unul dintre principalele centre comerciale din Manchester a fost evacuat. Martorii spun că au auzit o bubuitură puternică.

Martorii povestesc cum clienții și angajații fugeau din mall, iar unii dintre ei s-au ascuns în parcarea subterană.

Deocamdată se fac verificări în acest moment.

Centrul comercial Arndale se află la 600 de metri de Manchester Arena, locul unde în urmă cu mai puțin de 24 de ore a avut loc un atac sinucigaș. 

Acest centru comercial a fost vizat de un atac terorist în 1996. 

Bomba folosită în atacul din 1996 avea 1500 de kilograme de încărcătură explozivă și s-a soldat cu 200 de răniți. A fost cel mai grav atac din Manchester până acum.

Luni seara a avut loc un atentat sinucigaș în timpul unui concert care avea loc la Manchester. Deflagrația s-a soldat cu 22 morți și 59 răniți.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri