Sorin Grindeanu, către autorități: Gândiți-vă la fiecare caz ca la mama sau soția dvs

Data publicării:
161230_CONFERINTA_GRINDEANU_P_12_INQUAM_George_Calin

Premierul Sorin Grindeanu le cere autorităților să gestioneze orice situație apărută din cauza condițiilor meteorologice cu responsabilitate și „ca pe o problemă personală”.

Eu am cerut ieri în şedinţa de Guvern tuturor miniştrilor să stea în stare de alertă şi au făcut lucrul asta. Fiecare situaţie trebuie gestionată conform procedurilor. Vreau să trataţi fiecare situaţie apărută ca şi când ar fi o problemă personală a dumneavoastră. Vă rog să vă gândiţi că oamenii care sunt blocaţi pe A2, că acolo se află fiul, sau mama, sau soţia dvs şi să trataţi lucrurile în acest mod”, a spus premierul.

Vă îndemn la responsabilitate și mă adresez și autorităților locale — prefecților și comitetelor județene", a mai spus Grindeanu.

Cea mai gravă situație este pe A2 și, până la urmă, sunt oameni care sunt de 30 de ore, poate mai mult, blocați în benzinării. Este cea mai gravă. Vă rog să ajutați oamenii de acolo care sunt blocați. Este urgența zero și informări să faceți din oră în oră”, a mai cerut premierul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri