350 de oameni evacuați dintr-un mall din Iași

Data actualizării: Data publicării:
iasi

Panică intr-un mall din Iaşi. Peste 350 de adolescenţi au fost evacuaţi dintr-un centru comercial în urmă cu puţin timp. Tinerii participau la o întâlnire cu vloggerul Ilie din Chişinău. Persoana care a anunțat serviciul de urgență a spus că mai multor persoane li s-a făcut rău.

Un telespectator Digi24 ne-a semnalat imaginile de la eveniment. Se observă că tinerii se îmbulzesc iar unii chiar strigă că „nu mai este loc în spate”. 

Purtătorul de cuvânt al ISU Iaşi, Silvia Bolohan, a declarat într-o intervenție telefonică la Digi24 că la ora 16:56 a fost anunțat la 112, ISU Iași a fost anunțat că la un eveniment organizat într-un mall s-a creat stare de panică și că este necesară intervenția echipajelor de urgență.

La fața locului s-au deplasat mai multe ecchipaje de specialitate.

La evenimentul organizat la etajul al doilea participau aproximativ 350 de persoane, în cea mai mare parte copii, s-a procedat la evacuarea persoanelor prezente la eveniment, nefiind persoane care să necesite îngrijiri medicale”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Iași.

Silvia Bolohan a precizat că „prin apelul de la 112 apelantul a sesizat că ar fi copii care necesită îngrijiri medicale, probabil că a apreciat că spațiul este insuficient pentru numărul de persoane”.

În legătură cu autorizația pentru eveniment, având în vedere că participau peste 200 de persoane, purtătorul de cuvânt a declarat că „la fața locului s-a deplasat o echipă de inspectori care să verifice dacă au fost îndeplinite condițiile și au fost respectate măsurile de securitate”. Astfel, organizatorii riscă să fie amendați dacă nu au respectat regulile.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri