Târgul de Crăciun din București, plin până la închidere

Data publicării:
targ craciun bucuresti

Bucureștiul este într-un top al celor mai frumos împodobite capitale europene, realizat de un portal de ştiri. Cele peste trei milioane de beculeţe care decorează acum oraşul plaseaza capitala României pe locul al treilea, după Paris şi Berlin. Frumuseţea decoraţiunilor este apreciată şi de miile de oameni care vizitează şi Târgul de Craciun, din Piaţa Constituţiei. 

Atracţia serii este bradul de Crăciun. Amplasat chiar la intrarea în târg, are 25 de metri şi mii de luminiţe.

Sute de oameni au admirat bradul şi tot atâţia l-au fotografiat. Au imortalizat momentul, nu doar pentru a păstra amintirea de la târg, ci pentru a posta cât mai repede fotografiile pe reţelele de socializare.

„E mult mai drăguţ faţă de alţi ani. Arată foarte bine, înalt şi bine împodobit”, afirmă o femeie.

Pe lângă pozele în jurul bradului, lumea s-a înghesuit la standurile cu mâncare tradiţională. Micii şi sarmalele cu mămăliga se vând cel mai bine seara.

Avem sarmale cu păsat, tradiţionale din Maramureş. Astea se vând cel mai bine la târg. Câte două, trei ceaune din astea mari vindem la zi”, spune Ioana, vânzătoare la târg.

200-300 de mici. La început a fost mult mai multă lume”, adaugă Radu, vânzător la târg.

Cel mai aglomerat este în intervalul orar 19-21, spun vânzătorii. Târgul de Crăciun din Bucureşti este deschis în fiecare zi, până la sfârşitul lunii decembrie, de la 10 dimineaţa până la 10 seara.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri