Tentativă de omor lângă stația de metrou. Ce le-a spus fratele victimei polițiștilor

Data publicării:
politia nu treceti crime scene

Poliţiştii din Bucureşti sunt în alertă. Îl caută şi acum pe bărbatul care aseară a înjunghiat în spate un tânăr, în zona staţiei de metrou Politehnica. Victima, în vârstă de 26 de ani, a fost operată de urgenţă, iar atacatorul său va fi acuzat de tentativă de omor.

Ancheta se desfășoară cu dificultate, deoarece polițiștii nu au multe informații despre atacator. Ei l-au audiat pe fratele bărbatului înjunghiat, care le-a dat anchetatorilor o listă cu persoanele cu care victima ar fi avut divergențe în trecut.

Atacul a avut loc puţin după ora 19.00, în apropierea gurii de metrou de la staţia Politehnica. Chiar dacă sângera, victima a reuşit să meargă până la metrou şi să anunţe paznicii.

Tânărul de 26 de ani le-a spus că a fost înjunghiat în spate de un necunoscut, care a dispărut apoi în noapte. Deşi rănit, tot el a fost cel care a alertat autorităţile la 112. În scurt timp, la faţa locului au ajuns ambulanţa şi poliţiştii.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Universitar, unde și lucrează, de altfel, ca brancardier. El a fost operat în cursul nopții. Starea sa este în continuare gravă, deși este conștient, spun medicii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri