Un fost actor ar fi încercat să-și sugrume soția în fața bisericii. Femeia obținuse 3 ordine de protecție împotriva lui

Data actualizării: Data publicării:
Woman in fear of domestic abuse
O tânără de 18 ani a fost răpită în plină stradă, în Baia Mare. Foto: Guliver / GettyImages

Un fost actor este cercetat penal pentru că a încălcat mai multe ordine de protecție obţinute de soția sa. Zilele trecute, bărbatul ar fi  încercat să o sugrume în fața unei biserici din Constanţa.

Bărbatul este cercetat în 4 dosare penale pentru violență domestică, după ce soția l-a părăsit și a intentat divorț. Bărbatul, fost actor la teatrul Fantasio din Constanța, a continuat însă să-și urmărească soția, pe care o acuză că îl înșală.

Autoritățile din Constanța au emis trei ordine de restricție, la solicitarea femeii, dar ea spune că este în continuare agresată. Cel mai recent incident a avut loc zilele trecute în fața unei biserici din Constanța, când femeia a fost strânsă de gât, le-a povestit polițiștilor femeia care a sunat la 112.

Ea spune că este atât de speriată, încât a cerut de 3 ori ordin de protecție împotriva bărbatului.

Bărbatul riscă acum închisoarea, pentru încălcarea ordinului de protecție, a spus la Digi24 Veronica Jalbă, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

Ea a precizat la Digi24 că incidentul a avut loc în 10 ianuarie, când femeia a sunat la poliție pentru a reclama că bărbatul este în aceeași biserică în care se afla ea, deși avea un ordin de protecție care îi interzicea să se apropie la mai puțin de 100 de metri.

Editor web: M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri