VIDEO. Accidentul din Ungaria, surprins în direct. Şoferul microbuzului făcea live pe Facebook

Data actualizării: Data publicării:
accident ungaria moment impact

Nouă persoane – cel mai probabil, toți români - au murit într-un accident pe o şosea din Ungaria în timp ce se întorceau acasă din străinătate. Tragedia a fost filmată şi transmisă în direct pe o reţea socială chiar de cel care conducea microbuzul înmatriculat în România.

Tragedia a fost filmată și transmisă în direct pe o rețea socială. Accidentul s-a petrecut exact în momentul în care șoferul microbuzului făcea live pe Facebook. Într-o clipă de neatenție, probabil, el nu a observat camionul cu nisip care venea direct spre microbuzul pe care îl conducea și cu care se angajase într-o depășire în viteză.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Șoseaua pe care mergea era un drum național, însă în prezent se execută lucrări de lărgire a lui și circulația era restricționată la două benzi, câte una pe sens.
Accidentul a avut loc la aproximativ 60 de kilometri de Budapesta, pe DN4. Purtătorul de cuvânt al Ministerului român de Externe, Paul Ciocoiu, a declarat pentru Digi24 că microbuzul era înmatriculat în județul Mureș. Venea din Slovenia și se îndrepta către România. 

Impactul a fost atât de puternic, încât în microbuz nu au existat supraviețuitori.  Jurnaliștii maghiari relatează că microbuzul era atât de distrus în urma impactului, încât pompierii au fost nevoiţi, să taie caroseria, ca să-i poată scoate pe pasageri din interior. Pe rețelele de socializare au apărut și imagini filmate imediat după accident care par desprinse pur și simplu dintr-o peliculă de groază.

Cel mai probabil, cauza accidentului, spun polițiștii, a fost viteza.

Șoferul camionului cu care a intrat în coliziune microbuzul a fost rănit.

Mai multe detalii despre accident, aici.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri