VIDEO. Cum arată Timișoara după furtuna devastatoare

Data publicării:
timisoara

Timişoara arată, în această dimineaţă, ca un oraş ieşit din război. Străzile sunt pline de crengi rupte din copaci, bucăţi de acoperişuri, chiar şi cărămizi smulse din ziduri de vântul care a suflat cu peste 100 de kilometri la oră. În doar un sfert de oră, doi oameni au murit şi mulţi alţii au fost răniţi. Echipa Digi24 a filmat, în această noapte, în Timişoara, oraşul care a pierdut confruntarea cu furia naturii.

Laurenţiu Rădulescu, corespondent Digi24: Astea sunt primele semne pe care le-am găsit la intrare în Timişoara dinspre Lugoj. Este şi locul unde o personă şi-a pierdut viaţa. Acestea sunt câteva litere de pe pasarela aceea care s-a prăbuşit. Nu se mai întelege absolut nimic din ce s-a întâmplat aici şi, din câte reușesc să-mi dau seama, greutatea bucăților de beton și armătura este de peste 200-300 de kilograme.

Laurenţiu Rădulescu, corespondent Digi24: Suntem undeva pe lângă bulevardul Budai-Deleanu. Sunt străzile lăturalnice, care arată îngrozitor. Copacii sunt căzuti peste tot, mașini sfărâmate, abia te strecori pe tot ceea ce înseamnă străzi cât de cât mici din Timișoara. Uite aici avem un copac cîzut, în față la fel, doi copaci care s-au prăbusit.

Laurenţiu Rădulescu, corespondent Digi24: Aici suntem pe strada Mangalia. În total, 30 de arbori prăbuşiţi, câteva maşini văd care sunt avariate. Strada nu este curată până acum. A fost greu să se întâmple lucrul acesta. Suntem la aproximativ 7-8 ore de la producerea furturii. Priviţi cum arată Timişoara!

Laurenţiu Rădulescu, corespondent Digi24: Aici trebuie să dăm crengile la o parte pentru că altfel nu reuşim să trecem cu maşina. E clar că autorităţile nu au reuşit să facă mare lucru să elibere străzile. Aici sunr câteva autoturisme avariate, bucăţi de tablă, este un copac care cred că are un diametru de 2-3 metri, aproape pus la pământ.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri