VIDEO Explicaţiile unuia dintre jandarmii care l-au flancat pe Liviu Dragnea la instanţă

Data actualizării: Data publicării:
jandarm

Liviu Dragnea a ajuns azi în sala de judecată flancat de jandarmi, întrucât a fost aşteptat de mai mulţi protestatari. Prezenţa acestora a fost anticipată de Jandarmerie, astfel că numărul militarilor la Curtea Supremă a fost suplimentat.

„Jandarm: Acţiunea de protest se desfăşoară în partea cealaltă. Pentru toţi participanţii acolo este activitatea declarată.

Jurnalist: Domnu' de la Jandarmerie, dacă acolo este acţiunea de protest, de ce nu staţi dumneavoastră acolo şi staţi aici?

Jandarm: Pentru că ştiţi foarte bine, în baza legii trebuie să asigurăm accesul în instituţiile publice...

Jurnalist: Mai ales a lui Liviu Dragnea? V-a cerut asta cineva în mod deosebit?

Jurnalist: Ieri nu aţi fost la instanţă ca să asiguraţi accesul în instituţie...”

În punctul culminant al intervenţiei, militarii n-au mai făcut diferenţă între protestatari şi jurnalişti. S-au purtat la fel cu toată lumea.

„Domnule Dragnea, ne împing jandarmii...

De ce aveţi nevoie de jandarmi, domnule Dragnea?”

Confruntarea cu protestatarii şi jurnaliştii a fost cea mai mică problemă pentru Liviu Dragnea. Marea confruntare a avut loc în sala de judecată, unde magistraţii au decis să-l pună faţă în faţă cu Floarea Alesu, fosta şefă a Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman - o astfel de confruntare e un eveniment rarisim într-o sală de judecată din România.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri