VIDEO Imagini teribile în judeţul Suceava. Inundaţiile au făcut prăpăd

Data publicării:
inundatii campulung

Imagini teribile în judeţul Suceava. Inundaţiile au făcut prăpăd şi la Câmpulung Moldovenesc, acolo unde mai multe gospodării au fost inundate din cauza ploilor torenţiale. Un pârâu a ieşit din matcă şi a intrat în curţile oamenilor.

Imagini apocaliptice în Câmpulung Moldovenesc. Zeci de gospodării au fost inundate după ce un pârâu a ieşit din matcă şi şi-a croit albie prin curţile oamenilor. Pompierii au intervenit pentru a salva ce se mai putea.

Alin Găleată, reprezentant al ISU Suceava: „În municipiul Câmpulung Moldovenesc, pârâul a ieşit din matcă în urma colmatării unor podeţe şi a inundat mai multe gospodării, trecând şi peste calea ferată şi peste DN17 cu aluviuni, blocându-le temporar.”

Tot din cauza ploilor torenţiale, un drum din comuna Pojorâta a fost blocat cu aluviuni aduse de pe versanţi, iar circulaţia a fost oprită mai bine de o oră.

Alin Găleată, reprezentant al ISU Suceava: „Tot în urma aluviunilor, în urma scurgerilor de pe versanţi, drumul Transrarău din Pojorâta a fost blocat aproape o oră. Autorităţile au intervenit cu utilaje deblocând şi redându-l circulaţiei pentru coborâre”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri