VIDEO. Impact violent al unei mașini cu o casă. Cum arată locuința

Data publicării:
masina in casa

Un şofer a intrat cu maşina în casa unui om, i-a distrus bucătăria şi apoi a fugit. Autoturismul a rămas înţepenit în peretele de la bucătărie, la doar câţiva centimetri de ţeava de gaz. Locuinţa din comuna Dumbrăviţa, judeţul Timiş, a fost grav avariată, dar din fericire nimeni nu era acasă în momentul în care s-a produs incidentul.

Era ora 4 şi jumătate dimineaţa când şoferul a intrat cu maşina în casa unui om. Vecinii s-au trezit imediat din cauza bubuiturii, iar când au ieşit în stradă, nu le-a venit să creadă ce s-a întâmplat.

„El a venit, a împins prima dată mașina mea, a ricoșat din mașină în casă, când mi-a lovit mașina mea, a împins-o drept în perete și apoi mașina a venit înapoi. Impactul a fost foarte mare”, a povestit un vecin.

„Țevile de apă erau sparte, am observat, chiar în fața treptelor la primul vecin”, spune un alt martor.

La limită, maşina a ratat ţeava de gaz cu doar câţiva centimetri. Dincolo de zidul lovit, însă, locuinţa este devastată.

Mașina a lovit atât de tare peretele, încât a a împins mobilierul pe care l-a scos din bucătărie și l-a dus până în vitrina din sufragerie.

Nimeni nu era în casă în momentul impactului, dar când a ajuns acasă, proprietarul şi-a pus mâinile în cap.

„Am intrat înăuntru, era plin de apă pe jos. Parchetul deja începuse să se umfle, mobila era plină de apă. S-au spart trei țevi de apă, mobila era desprinsă. Șoferul a fost identificat. A și fost la dânsul acasă și nu l-au găsit acasă. Au dat de un vecin care a zis că a ținut petrecere, vineri noapte”, a declarat Alexandru Vetișan, proprietarul locuinței.

Proprietarul maşinii a fost amendat, dar până acum nu a venit însă să-şi ridice maşina şi să discute cu bărbatul căruia i-a distrus casa.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri