VIDEO | O femeie din București a anunţat jandarmii că în scara unui bloc se află o felină agresivă

Data publicării:
jandarm

Jandarmii au intervenit, vineri seară, într-o misiune mai puţin obişnuită, după ce o locatară a unui bloc de pe Calea 13 Septembrie a anunţat că în scara imobilului se află o felină agresivă, care a atacat mai multe persoane. Jandarmii au găsit acolo o pisică în vârstă de doi ani, care i-a speriat pe locatari, anunţă Jandarmeria Capitalei.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Misiune mai puţin obişnuită pentru jandarmi. Un apel la numărul unic de urgenţă 112 le-a adus jandarmilor bucureşteni în această seară o provocare inedită, o doamnă anunţa, speriată, prezenţa unei feline agresive în scara blocului, care a atacat mai multe persoane”, scrie pe pagina de Facebook a Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti.

Astfel, jandarmii s-au deplasat de urgenţă pe Calea 13 Septembrie, unde au găsit o pisică, mascul, în vârstă de aproximativ doi ani, care i-a speriat pe locatarii blocului.

În sprijin au fost chemaţi reprezentanţii Asociaţiei Pentru Protecţia Animalelor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri