VIDEO. Material antiderapant împrăştiat manual

Data actualizării: Data publicării:
o mana de antiderapant crop

Ninsorile abundente din ultimele două săptămâni au pus, de multe ori, autorităţile şi cetăţenii în dificultate. Telespectatorii Digi24 au filmat şi fotografiat numeroase momente ale campaniei de deszăpezire. Unele sunt amuzante, altele jenante. Din ambele categorii face parte o înregistrare video cu un utilaj care împrăştie antiderapant pe o stradă din Bucureşti.

O secţie de poliţie din Sectorul 3 este ceva mai bine dotată decât societăţile care se ocupă oficial de deszăpezire. Un agent manevrează în curte un utilaj de mici dimensiuni, dintre cele care pot fi folosite pentru curăţarea trotuarelor.

Pe Calea Victoriei, în plin centru al Bucureştiului, un locatar curăţă terasa unui bloc. Ia cu lopata bucăţi de zăpadă îngheţată şi o aruncă pur şi simplu în balcoane, peste maşinile parcate lângă bloc şi în capul trecătorilor.

Multe magazine au rafturile goale. Din cauza ninsorilor şi viscolului, maşinile de aprovizionare nu au putut circula în unele zile sau au ajuns la destinaţie cu mari întârzieri.

Imaginile au fost trimise pe WhatsApp, la numărul 0771.100.304.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri