VIDEO. Protestatarul anti-PSD încătușat vineri acuză abuzurile poliţiştilor

Data publicării:
dide rezist

Un protestatar anti-PSD vrea să dea statul în judecată. Bărbatul a fost încătuşat, vineri seară, când a proiectat mesajul „Rezist, vă vedem!”, pe faţada Muzeului Naţional de Artă. El susţine că i s-ar fi pus două perechi de cătuşe, îi acuză pe poliţişti de abuz şi cere să-i fie puse la dispoziţie imaginile filmate de camerele de supraveghere din secţia de poliţie, ca să demonstreze că are dreptate.

Cristian Mihai Dide îi acuză pe poliţiştii care l-au încătușat că au acționat inuman şi cu mai multă forţă decât era nevoie.

Cristian Mihai Dide: Facem demersuri să ne asigurăm că vor fi traşi la răspundere cei care au acţionat greşit. Lucrurile acesta va fi stabilit de către instanţă.

Superiorii poliţiştilor anunţă însă că agenţii au respectat legea. Zeci de oameni care au văzut incidentul i-au luat apărarea protestarului anti-PSD.

Bărbatul care a proiectat pe clădirea palatului regal simbolul rezistenţei împotriva PSD a fost amendat cu 2.600 de lei pentru că nu s-a legitimat şi a făcut scandal.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri