VIRAL. Revolta unui şofer pe Autostrada Soarelui

Data publicării:
autostrada viral

Dezastrul de pe Autostrada Soarelui i-a enervat maxim pe şoferi. Se trezesc cu pană la maşină din cauza gropilor care răsar în asfalt de la o zi la alta. În plin sezon estival, un şofer care conducea spre litoral a oprit pe marginea drumului şi a acuzat autorităţile că le pun conducătorilor auto vieţile în pericol.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Autostrada Soarelui a fost reparată de cel puţin patru ori din primăvara acestui an, după ce asfaltul a început să se ridice. Primii 26 de kilometri ai drumului de mare viteză sunt construiţi din plăci de beton şi au nevoie de reparaţii capitale. De ani de zile, Compania Naţională de Drumuri promite că începe lucrările, dar şoferii mai au de aşteptat cel puţin până anul viitor.

„Autostrada Soarelui! Uitaţi în ce hal arată! Vedeţi pietrele alea? Sunt sărite din carosabil. Acum niciun minut au sărit, băieţii au făcut pană puţin mai în faţă.

Uitaţi aici, asta este.. Na, mă Neaga, mă, uite cum bagi oamenii în pământ, mă. Domnule ministru!

Ia uite, omul a făcut pană, bine că a fost şofer şi a ţinut de volan, că altfel murea.

Ia uite, aia e nou, da? Nu are două zile, uite, uite că e proaspăt. Astea-s reparaţiile pe care le faceţi pe milioane de euro.

2000 de oameni mor în fiecare an, cel puţin 1000, cel puţin, din cauza voastră în mod indirect”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri