Zbor cu întârziere de 15 ore de pe aeroportul din Cluj-Napoca

Data publicării:
zbor intarziat cluj

Zeci de pasageri ar fi trebuit să decoleze azi-noapte spre Barcelona de pe aeroportul din Cluj-Napoca. Zborul a fost reprogramat iar oamenii au stat pe holuri fără nicio explicaţie din partea companiei. După 15 ore de întârziere, o altă aeronavă este programată să preia călătorii spre destinaţie.

Cursa ar fi trebuit să decoleze spre Barcelona la ora 1 dimineaţa.

Am văzut scris reprogramare, dar nu am avut cu cine discuta ce s-a întâmplat, sau motivul pentru care s-a făcut reprogramarea zboruluui. Şi am stat aici pe bănci de azi-noapte de la ora 2”, afirmă o femeie.

Sunt foarte supărată, eu am venit de la Bistriţa, stau de la 1 dimineaţa până acum. Despăgubiri, nimic. Mai aveam un zbor spre Grand Canaria, eu ce fac, că pierd avionul... Au ridicat din umeri”, adaugă o pasageră.

Reprezentanţii aeroportului susţin că aeronava ar fi avut probleme tehnice, iar compania spaniolă care operează zborul ar fi trebuit să gestioneze mai bine comunicarea cu pasagerii.

A fost o problema tehnică? Da, aşa sunt informaţiile, compania are ceva probleme. Pentru noi nu e foarte plăcut, este normal ca pasagerii să vrea să ajungă la timp la destinaţie. E perioada de concedii şi Barcelona e o destinaţie de vacanţă”, spune Iuliu Pop, director operational Aeroportul Cluj.

O altă aeronova era programată în această după amiază să preia pasagerii cu destinaţia Spania.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri