Zborurile TAROM spre Bruxelles sunt anulate

Data publicării:
avion - fb tarom-1

Pe de altă parte Blue Air a reprogramat o cursă pentru această după-amiază, în timp ce compania Wizz Air anunţă că zborurile către Bruxelles-Charleroi se desfăşoară conform programului stabilit, dar recomandă pasagerilor să vină la aeroport cu cinci ore înaintea zborului programat.

Trei atacuri teroriste au avut loc, marți, la Bruxelles. Două atacuri - în locuri-cheie din oraş - aeroportul Zaventem şi linia de metrou care traversează cartierul instituţiilor europene. 32 de oameni au murit şi peste două sute sunt răniţi - printre ei şi patru cetăţeni români.

Atentatele, revendicate de organizaţia teroristă Stat Islamic, vin la doar câteva zile de la capturarea la Bruxelles a lui Salah Abdeslam. De altfel, singurul supraviețuitor dintre autorii atacurilor de la Paris din noiembrie ar fi trebuit să participe şi la masacrul din capitala Belgiei, potrivit unor surse din poliţie. Forţele de ordine au întreprins mai multe raiduri şi sunt în căutarea celor consideraţi responsabili. 

Citiți și: 

Atacuri teroriste în inima Europei: Explozii la aeroportul din Bruxelles și la metrou. 13 morți și 35 răniți

Reacția lui Klaus Iohannis după exploziile de la Bruxelles           

C.T.Popescu: Așa ceva se poate întâmpla și pe Aeroportul Otopeni 

Fostul europarlamentar Sebastian Bodu: Aeroportul din Bruxelles are grave probleme de securitate

Atac în inima Europei | Cristian Pîrvulescu: Scopul atacului a fost să genereze panică în interiorul instituțiilor europene 

Traian Ungureanu, europarlamentar: „Bruxelles-ul continuă să fie o crescătorie de terorişti”

Atacuri Bruxelles. Jurnalist român: Au vrut să arate că pot lovi chiar în inima democrației

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri