Farsa unor tineri din Ploiești după atacul de la Londra

Data publicării:
tineri prinsi de pol

Cinci tineri, dintre care patru minori, sunt protagoniştii unei anchete la Poliţia din Ploieşti, după ce au simulat un atac terorist în centrul oraşului, chiar la câteva ore după atentatul din Londra. Unul dintre ei avea o pelerină albă, un turban şi un pistol cu capse. Un localnic i-a văzut şi a sunat urgent la 112.

Tinerii, cu vârste cuprinse între 16 și 21 de ani, se aflau la bordul unei mașini negre și se plimbau prin centrul Ploieștiului, amenințând trecătorii. Mai exact, cel care amenința oamenii era tânărul cu o pelerină albă și cu un turban pe cap. Apoi, au început să tragă cu un pistol de jucărie cu capse în direcția oamenilor. Un trecător s-a speriat și a sunat la 112. 

Șapte echipaje de poliție au pornit în căutarea tinerilor, care nu s-au oprit la semnalele forțelor de ordine. După ce i-au urmărit minute în șir prin oraș, polițiștii i-au scos din mașină, i-au încătușat și i-au dus la secție. 

Pe numele lor a fost deschis un un dosar penal pentru tulburarea liniștii publice.  De asemenea, tânărul major, cel care a și condus mașina, a rămas fără permis și a primit o amendă de 580 de lei pentru că nu s-a oprit la semnalul poliției.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri