Fiul directorului de îngrijiri de la Spitalul Municipal Oradea a murit subit, la 17 ani

Data actualizării: Data publicării:
stefan barabas1
foto Facebook

Dramă în familia directorului de îngrijiri de la Spitalul Municipal din Oradea. Fiul acestuia, în vârstă de doar 17 ani, a murit joi seara, după ce i s-a făcut rău. Potrivit portalului ebihoreanul.ro, adolescentul a fost transportat la spital, joi seara, în stop cardio-respirator şi, în ciuda eforturilor medicilor, nu a putut fi salvat.

Potrivit jurnaliştilor de la Bihoreanul, joi seara, în jurul orei 21, Ştefan Barabaş le-a spus părinţilor că nu se simte bine. Aceştia au bănuit că e vorba de o răceală, dar când i-au dus medicamente, l-au găsit inconştient.

Părinţii au sunat la 112, iar tânărul a fost dus cu o ambulanţă la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Judeţean din Oradea. Preluat în stop cardio-respirator, Ştefan a fost resuscitat de medici timp de o oră, dar fără rezultat. Tânărul nu avusese până acum probleme de natură medicală.

stefan barabas
foto: Facebook

Cauza morţii urmează să fie stabilită în urma autopsiei. Deşi a intervenit din cauze medicale, decesul tânărului va fi anchetat de Poliţie şi Parchet, pentru că moartea a fost subită, în cazul unei persoane atât de tinere.

"Cercetările sunt efectuate de către poliţiştii Biroului de Investigare a Criminalităţii împotriva Persoanei Oradea sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor. Cauzele decesului urmează să se stabilească în urma necropsiei, dar nu există suspiciuni de omor", a declarat, pentru Bihoreanul, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul Alina Dinu.

Ştefan Barabaş era elev în clasa a XI-a la Colegiul Naţional "Iosif Vulcan" din Oradea şi fiul directorului de îngrijiri de la Spitalul Municipal din Oradea, asistentul Călin Barabaş.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri