Alina Bica, avocată și cercetată

Data publicării:
alina bica captura

Fostul angajat al SRI vizat de ancheta procurorilor DIICOT în dosarul Black Cube a contestat la Curtea de Apel măsura prelungirii arestului preventiv în dosarul Black Cube. Daniel Dragomir a fost apărat în instanţă de fostul şef al DIICOT Alina Bica, şi ea vizată de mai multe anchete coordonate de DNA.

Chiar dacă Alina Bica, fost procuror, este investigată de DNA în trei dosare, ea nu are nicio interdicție în ceea ce privește exercitarea profesiei de avocat.

Alina Bica și-a dat demisia din magistratură, iar acum un an a fost admisă la Baroul din Dolj, iar din acel moment practică avocatura. Ea și-ar putea pierde acest drept doar în cazul unei condamnări.

Clientul Alinei Bica este cel care, potrivit procurorilor, a asigurat legătura între membrii companiei Black Cube, angajați să obțină informații despre șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, și beneficiarii acestor informații.

Nu este prima anchetă care îl vizează pe Daniel Dragomir. Fostul angajat SRI a fost trimis în judecată în 2015 pentru spălare de bani și trafic de influență

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri