Anchetă la DNA pentru terenurile de pe malul Dunării închiriate de CJ Teleorman

Data publicării:
dna

Terenurile de pe malul Dunării, închiriate pentru sume modice, de fosta conducere a Consiliului Judeţean Teleorman, vor fi expertizate!

Decizia vine de la procurorii anticorupţie, care l-au convocat astăzi, la DNA, pe fostul preşedinte al Consiliului, Adrian Gâdea, cercetat pentru abuz în serviciu.

Expertiza trebuie să stabilească valoarea terenurilor, dar şi prejudiciul. Adrian Gâdea este acuzat că, a închiriat ilegal unei firme şi unei persoane particulare, o insulă de pe Dunăre şi un braţ al fluviului - în total 80 de hectare.

Contractul a fost dat fără licitaţie pentru zece ani, adaugă oamenii legii, care îi investighează acum, şi pe un fost administrator public al judeţului Teleorman şi pe o contabilă de la Consiliul judeţean.

Adrian Gâdea, fost preşedinte CJ Teleorman: S-a pus problema preluării unor imobile, ne-am subrogat în drepturi şi obligaţii, vorbim de nişte contracte încheiate de Apele Române, anterior preluării de către CJ Teleorman, în urma unor licitaţii, contractele fiind încheiate, repet, în urma unor proceduri de licitaţie organizate de Apele Române.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri