Avocat, după procesul de la instanţa supremă: Ce să facă Liviu Dragnea? Să ţipe?

Data actualizării: Data publicării:
dragnea instanta 1

Flavia Teodosiu, avocatul lui Liviu Dragnea, a declarat că a cerut instanței supreme să fie suspendată condamnarea de 3 ani și 6 luni, dar și să fie admisă în principiu contestația în anulare. La rândul lui, fostul lider PSD a cerut să fie admise cererile, pentru că se consideră nevinovat.

„S-a pus în discuție admisibilitatea în principiu a contestației în anulare formulate de noi. Este o etapă premergătoare, obligatoriu prevăzută de codul de procedură penală. Am susținut toate aspectele și elementele pe care le considerăm a fi legale și sperăm să se admită contestația în anulare, în principiu. Am cerut și suspendarea, așteptăm să vedem ce se va întâmpla. Textul de lege este sec, spune doar că un complet de judecată poate dispune și suspendarea hotărârii care este atacată cu contestația în anulare, motiv pentru care este la îndemâna judecătorilor să aprecieze în ce măsură vor dispune sau nu suspendarea acestei hotărâri”, a declarat, la ieșirea din sediul instanței supreme, avocatul lui Liviu Dragnea, Flavia Teodosiu.

Potrivit apărătorului, nimeni nu i-a interzis lui Liviu Dragnea să discute cu jurnaliștii, însă nu era momentul potrivit.

„De ce să nu poată vorbi? Nu îi interzice nimeni, dar nu cred că era firesc să stea de vorbă de la etaj. Ce să facă? Să ţipe?”, a comentat avocatul.

„Ce a spus în fața instanței - se consideră în continuare că este un om nevinovat și a considerat că ce s-a susținut în contestația în anulare este perfect legal și admisibil. Nu știu dacă astăzi (, nu știu când. Sper să se întâmple”, a mai explicat Teodosiu.

Fostul lider PSD se intoarce în Penitenciarul Rahova după ce, marți dimineață, a avut loc dezbaterea contestației în anulare formulate de acesta. Ședința a avut loc în camera de consiliu.

Redactare G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri