Borcea, adus la tribunal cu duba. Mititelu îl acuză de mărturie mincinoasă

Data publicării:
borcea

Cristi Borcea a fost adus din penitenciar pentru a fi audiat în şedinţa Curţii de Apel Bucureşti, în procesul legat de dezafilierea clubului Universitatea Craiova. Declaraţiile lui Borcea, care i-a apărat pe inculpaţii Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir, au stârnit mânia lui Adrian Mititelu.

Cristi Borcea a fost audiat în ultimul termen al procesului de la Curtea de Apel legat de dezafilierea Universităţii Craiova. Declaraţiile pe care fostul acţionar dinamovist le-a făcut în faţa judecătorilor nu au fost pe placul lui Adrian Mititelu.

Adrian Mititelu: El (Borcea – n.red) a mințit ca un om fără obraz care este. Că Mitică s-a opus la excludere... A încercat în așa fel încât să îi avantajeze pe inculpați. Minciuna e cât Curtea de Apel de mare. Mâine fac plângere penală pentru mărturie mincinoasă la DNA. Dovezile sunt clare în înregistrarile audio, iar el a spus sută la sută invers de ce a făcut pe înregistrare.

Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir au fost condamnați de Tribunalul București, în iunie 2016, la câte trei ani închisoare cu suspendare în dosarul dezafilierii ilegale a Universității Craiova. Cei doi au fost obligați să plătească în solidar cu FRF și LPF despăgubiri către SC Fotbal Club Universitatea Craiova SA în valoare de aproape 240 de milioane de euro.

Discuție reporteri - Mitică Dragomir:

Reporter: Cum vi s-a părut Cristi Borcea?
Mitică Dragomir: Foarte sexy, cred că muriți după el.
Reporter: A mințit pentru dumneavoastră cum zice Mititelu?
Mitică Dragomir: Cine e Mititelu? Nu îl cunosc.
Reporter: Când se termina totul?
Mitică Dragomir: La calendele grecești, hahaha. Haidii bă că vă ajunge. Hai, pa!

Dacă va avea câştig de cauză la Curtea de Apel, Adrian Mititelu este hotărât să revină în fotbal ca finanţator al Universităţii Craiova.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri