C. T. Popescu: Era prins dl. Ghiță dacă nu se legitima cu acte false?

Data actualizării: Data publicării:
cristian tudor popescu, la digi24_septembrie 2015

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a spus că, probabil, Sebastian Ghiță a fost prins din întâmplare, după ce a prezentat acte false. El a adăugat că fostul deputat ar mai putea să facă „niște ziceri”, precum cele prezentate de România TV în timp ce era dat dispărut.

„Probabil va fi adus în România și nu va înceta, în ciuda a tot ce a făptuit, să se prezinte ca un luptător, ca un martir al luptei cu binomul, cu sistemul şi cum îi mai spun atât de dl. Ghiţă cât şi de acoliţii lui, televiziunea personală”, a spus Cristian Tudor Popescu, într-o intercenție telefonică la Digi24.

„Întrebările care se pot pune la cald: ce contribuție au organele de urmărire românești? Dacă această contribuție este zero și este vorba doar de agenți internaționali sau sârbi? Dacă dl. Ghiță, așa cum a fost prisn de febra dezvălurilor, dacă va spune cum a reușit și cu ajutorul cui, sub ochii tuturor organelor în drept. E posibil să mai facă nişte ziceri care să le depăşească în spectaculozitate pe cele făcute la televiziunea sa”, a mai spus jurnalistul.

„Acest om aflat sub atâtea dosare a părăsit România, nu a fost prins în România, ci în străinătate, ceea ce însemnă că a făcut de râs întreg sistemul din România. Să răspundă Poliția de frontieră, polițiștii de interior, SRI, SIE și așa mai departe”, a precizat el.

„El a fost capturat acum în mod întâmplător, s-a legitimat cu acte false, comițând încă o infracțiune. Dacă nu se legitima cu acte false era prins? Probabil nu. Vreau să ştiu în ce constă contribuția polițiștilor români la prinderea lui Ghiţă”, a subliniat Cristian Tudor Popescu.

Sebastian Ghiță a fost prins la Belgrad, în noaptea de joi spre vineri. Poliția română anunță că a colaborat cu autoritățile din zece state pentru capturarea fostului deputat.

 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri