Cazul Burnei | Încă o plângere penală

Data publicării:
161210_gheorghe_BURNEI_15_INQUAM_Octav_Ganea_

Dosarul medicului Gheorghe Burnei adună noi plângeri şi sunt peste 50 în acest moment. La Parchetul Capitalei s-a prezentat în această dimineaţă un tânăr care îl acuză pe renumitul chirurg de neglijenţă. Concret, susţine că după ce l-a operat a rămas cu deficienţe de deplasare.

-Mi-a blocat gleznele şi asta nu e în regulă. Nu mi-a spus niciodată ce intenţionează să îmi facă.

-Simţi că ai fost victima unui experiment?

-Mi-e greu să spun asta pe de-a întregul. Nu ştiu dacă e just să spun asta, dar eu în glezna stângă am avut o chestie care părea a fi o sârmă, o chestie improvizată, ceea ce îmi dă de gândit, mai ales că eu nu ştiu exact ce mi-a făcut şi nu au vrut să îmi dea dosarul medical. La un moment dat am cerut, dar nu au vrut să mi-l dea.

Tânărul a suferit cinci intervenţii între 2002 şi 2005, perioadă în care acesta se gândea să meargă în străinătatea pentru a se trata, însă, spune acesta, medicul Burnei este cel care l-a convins că astfel de operaţii pot fi efectuate cu succes şi la noi în ţară.

După intervenţiile suferite, tânărul susţine că nu a mai putut merge normal, având nevoie de cârje pentru a se deplasa.

Bărbatul a cerut opinia şi altor medici care i-au spus că ar exista anumite dubii la felul în care au fost efectuate intervenţiile, iar, potrivit acestora, o radiografie arată că în piciorul pacientului ar fi fost montată o sârmă improvizată.

Bărbatul a declarat că nu doreşte o despăgubire, ci să afle adevărul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri