Cazul Lucan. Deputatul Ungureanu, acuzații grave la adresa lui Emil Boc și Florian Bodog

Data actualizării: Data publicării:
ungureanu

La ieșirea de la DIICOT, deputatul USR a afirmat că medicul Lucan a fost ajutat de Emil Boc, care a fost operat la rândul său de medicul clujan şi pe care l-a avut consilier personal pe probleme de sănătate. De asemenea, deputatul spune că în dosarul medicului Mihai Lucan este implicat şi actualul ministru al Sănătăţii, Florian Bodog, care l-a ajutat pe medicul urolog în timpul unui control, care a fost ”foarte moale”. 

„Am adus astăzi niște precizari importante de care nu știți. El a fost ajutat în Cluj de domnul Emil Boc, el nu putea să facă busniss-ul numit Lukmed fără Emil Boc. O să vedeți în succesiunea de hotărâri de consiliu local cum se facilitează din ce în ce mai mult acest business numit de pacientți LucFurt. Domnul Boc a fost operat de profesorul Lucan și la clinica de stat, și la clinica privată. Domnul Boc l-a numit consilier personal, mă întreb și vă întrebați probabil toți, văzând ce personaj malefic este Lucan. Ma întreb ce anume l-a învățat domnul Lucan în calitate de consilier pe probleme de sănătate pe domnul Boc.

Domnul Boc a avut o problema de sănătate și mergea pe un anumit circuit fără să dea niciun ban, ori la clinica de stat, ori la clinica privată. Vă asigur că pe domnul Boc nu l-a întrebat nimeni unde lucrează că se știa foarte clar.

Florian Bodog este un alt dosar. Florian Bodog împreună cu funcționari de la casă, cu Hințea, consilierul său, au aranjat ca la un control desemnat de DIICOT, în plin control DIICOT, funcționari de la Casa de Asigurari și asta a fost obiectul unei interpelări făcute de mine în primăvară. Au fost cazați la un hotel de 5 stele din Cluj cu încălcarea legii. Acel control a devenit brusc foarte moale, iar acest lucru s-a făcut cu complicitaea managerului județean din Cluj,” a declarat Emanuel Ungureanu.

Acesta a afirmat că Florian Bodog ”are legături foarte vechi cu familia Lucan, printr-o relaţie de naş, legături care datează din 2007”.

Emanuel Ungureanu s-a  prezentat, miercuri, la sediul DIICOT unde a adus lămuriri suplimentare la declaraţia iniţială pe care a depus-o.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri