Una din mamele care au bătut un elev din Constanța: Nu există lege decât să o faci cu mâna ta

Data actualizării: Data publicării:
mame

Cele trei mame care au bătut un elev pe holurile unei şcoli din Constanţa au fost arestate la domiciliu. Întreaga scenă fusese filmată de copiii aflaţi în pauză, iar imaginile au ajuns şi la poliţişti.

ACTUALIZARE 19.50. Ele au snopit în bătaie un elev de 14 ani pe holul şcolii, ca răzbunare pentru că băiatul le hărţuia copiii. Nici acum nu înţeleg cât de grav este ce au făcut: susţin în continuare că au vrut să îşi apere fiii.

Reporter: V-aţi răzbunat? Sau v-aţi apărat copilul?

Mamă: Mi-am apărat copilul

Reporter: Cu vorba bună nu vă înţelegeaţi?

Mamă: Nu! Nu există lege în România decât să o faci cu mâna ta. I-am dat două palme.


Cele trei femei cu vârste cuprinse între 29 și 37 de ani au fost reținute de polițistii constanțeni, urmând ca după-amiază să se prezinte în fața instanței cu propunere de arestare preventivă. Ele sunt acuzate de lovire și alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. 

Incidentul a avut loc luni după-amiază la o școală din Constanța. Trei mame au intrat în școală și au bătut un elev de 14 ani. Conducerea școlii spune că acest băiat este un elev problemă, fiind lăsat corigent și repetent de mai multe ori și a provocat mai multe incidente în școală.

Mamele au intrat în școală pe motiv că vor să depună o reclamație împotriva acestui copil. Însă, după ce au depus această reclamație, au mers la sala unde se afla elevul și l-au bătut. O profesoară a intervenit și a reușit să-i despartă.

Întregul incident a fost filmat de elevi, iar imaginile au fost postate pe rețelele de socializare.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri