Clotilde Armand, la DNA: „Am sesizat suspiciuni de fraudă”

Data actualizării: Data publicării:
clotilde armand la dna

Clotilde Armand, membru USR, fost candidat al partdiului la Primăria Capitalei, a fost azi la DNA. Ea a spus că a depus o sesizare legată de suspiciuni de fraudă la Primăria Sectorului 1.

ACTUALIZARE. Clotilde Armand a plecat de la DNA. Ea le-a spus jurnaliștilor că a mers să denunțe „suspiciuni de fraudă”, dar nu a dorit să facă precizări.

Sunt niște suspiciuni de fraudă la primăria sectorului 1, soldate cu prejudicii pentru cetățenii români. Nu e nimic dovedit, trebuie să aibă loc o anchetă”, a spus ea.

Întrebată despre ce perioadă este vorba, Armand a răspuns: „Ce se întâmplă acum, ce am descoperit noi acum la primăria Sectorului 1”.

„Nu am sesizat conducerea primăriei înainte de a veni aici, doresc o anchetă profesionistă. A fost un demers personal. Sper că primarul va fi foarte fericit că eu m-am autosesizat şi am acţionat ca orice cetăţean. Sesizarea nu-l vizează pe primar, este vorba de un serviciu al primăriei”, a mai spus Clotilde Armand.


 

Consilierul local la primăria Sectorului 1 nu a făcut declarații jurnaliștilor în legătură cu motivul prezenței sale la DNA.

În curs de actualizare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri