Declarațiile lui Crin Antonescu la DNA Ploiești

Data publicării:
crin

ACTUALIZARE 11.30. După audieri, Crin Antonescu a declarat că este vorba despre un denunț făcut împotriva sa și a soției, Adina Vălean. „Acel denunț despre care ați discutat foarte mult a fost formulat împotriva ambilor. Am avut o întâlnire absolut normală, în parametri legali. Am spus ce am știut și cu asta, basta. Nici eu, nici soția mea nu am comis niciodată nici cea mai mică ilegalitate, asta e clar. Am discutat despre conținut, declarațiile le puteți vedea la detaliu”, a spus Crin Antonescu.

  


„Sunt invitat în calitate de martor. Nu cunosc exact în ce dosar, presupun ca e vorba despre denunțurile minicinoase despre care atât ați discutat la adresa mea”, a declarat Crin Antonescu.  

Crin Antonescu ar urma să fie audiat în legătură cu un apartament pe care l-ar fi cumpărat la un preț subevaluat de la fiul fostului șef al SRI, Virgil Măgureanu, informează Agerpres.

Fosta noră a lui Măgureanu, Alina Petre, ar fi depus un denunț la DNA în care arăta că Antonescu și soția sa, europarlamentarul Alina Vălean, au achiziționat un apartament de lux la jumătate din prețul său de piață, diferența fiind achitată de compania Romprest, prin achiziționarea, în același imobil, a unui apartament la un preț supraevaluat.

Alina Petre ar fi arătat în denunțul său că, în schimbul acestui favor, Antonescu trebuia să asigure prelungirea contractelor pe care compania Romprest le avea cu Primăria Sectorului 1, condusă de liberalul Andrei Chiliman.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri