Mandat de arestare preventivă pentru bărbatul acuzat că a lovit un polițist

Data publicării:
politist icon

Tribunalul Tulcea a admis luni cererea procurorilor de a emite mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile pe numele bărbatului care, la sfârșitul săptămânii trecute, a agresat un polițist aflat în misiune.

Bărbatul a fost martor al unui incident petrecut în satul Niculițel, în timpul căruia un angajat al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Tulcea a fost insultat de mai multe persoane. El l-a lovit pe polițist, încercând să ia apărarea unui tulcean care, cel mai probabil aflat sub influența băuturilor alcoolice, a leșinat atunci când era condus încătușat la mașina IPJ.

„Cererea noastră a fost admisă, iar bărbatul acuzat de ultraj a fost arestat”, a declarat, pentru Agerpres, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea, Dan Stepanencu.

Tulceanul acuzat de ultraj va rămâne în arest preventiv timp de 30 de zile, după ce duminică seara el a fost identificat și reținut de polițiști pentru 24 de ore.

La nivelul IPJ Tulcea se derulează o anchetă privind evenimentul înregistrat sâmbătă, 2 decembrie, la Niculițel. De asemenea, în urma evenimentului, o echipă a Direcției Control Intern din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române a început să verifice modul de organizare a activității la nivelul IPJ.

Sursa: Agerpres

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri