Noi informații despre chilianul prins la Brașov

Data publicării:
chilian arestat

Apar noi informaţii despre omul de afaceri din Chile prins la Braşov după ce fusese dat în urmărire pentru că fugise din ţara lui cu banii unor clienţi.

Presa din America Latină vorbeşte acum despre două milioane şi jumătate de dolari, nu aproape un miliard, ca ieri. Oricum, bărbatul păstrează tăcerea.

Autorităţile din Chile cer extrădarea bărbatului ca să fie anchetat acolo. Omul de afaceri, care este arestat la domiciliu la Braşov, încearcă să scape şi cere azil politic în România. El nu poate primi totuşi acest statut, pentru că are un mandat de urmărire internaţională pe numele său.

Bărbatul, care a fost prins vineri seară într-o cafenea din Braşov, este un personaj cunoscut la el în ţară şi a reuşit uşor să convingă oamenii să depună bani în fondul lui de investiţii.

Este o figură foarte cunoscută în Chile, un economist renumit. Avea priză la public, mergea la emisiuni televizate Nu era un simplu ecomonist de meserie, ci o figură mediatică. (De aceea aveau oamenii încredere în el?) Exact, lucrul acesta îi oferea credibilitate”, a declarat Mariana Diaz, jurnalistă din Chile.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri