Parchetul General verifică dosarele penale ale lui Valentin Rîciu

Data actualizării: Data publicării:
valentin riciu

Anchetă extinsă în cazul lui Valentin Rîciu, consilierul ministrului de Interne Carmen Dan. Cele trei dosare în care apare numele acestuia vor fi verificate de procurorii de la Parchetul General.

Procurorii Parchetului General au decis să verifice tocmai modul în care și-au făcut treaba procurorii de la Parchetul Judecătoriei Sectorului 3, unde sunt două dosare pe numele lui Valentin Rîciu, și cei de la Parchetul Judecătoriei Sectorului 4.

În prezent consilieri al ministstrului de Interne, Carmen Dan, el este cercetat în trei dosare penale pentru abuz în serviciu, înșelăciune și ultraj.

Două dintre dosare au fost deschise în 2016. Într-unul este acuzat că și-a amenințat un coleg pe o rețea de socializare, iar un alt doilea este pentru înșelăciune.

Însă, poate cea mai gravă acuzație care i se aduce este de abuz în serviciu, într-un dosar din 2017. Valentin Rîciu, atunci angajat la Brigada Rutieră, ar fi plecat la mare cu sindicatul pe care îl conducea, în timpul orelor de serviciu și în baza unei semnături false.

Din octombrie 2015 este consilierul ministrului Carmen Dan.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri