Procurorul general: Vom clarifica întreaga situaţie în cazul Hexi Pharma

Data publicării:
augustin lazar propunere procuror general agerpres 8458844

 

Procurorul General spune că ancheta în dosarul Hexi Pharma avansează cu cea mai mare viteză posibilă. Augustin Lazăr a refuzat să comenteze dacă verificările au început sau nu cu întârziere: „A spune în acest moment dacă a fost cam târzie sesizarea... Dar observăm tempo-ul în care se realizează ancheta, adică într-un termen rezonabil noi vom realiza o anchetă obiectivă şi vom putea clarifica aceste lucruri.

De la data sesizării, procurorul, într-o astfel de cauză pe care o intuieşte de substanţă, merge într-un ritm alert, după cum puteţi vedea şi dumneavoastră. Sunt acte de urmărire penală efectuate în cantitate mare.”

În acelaşi timp, procurorul general spune că orice nouă informaţie va fi verificată, încluiv cea referitoare la faptul că în 2009 Hexi Pharma a câştigat contractul pentru dezinfectanţii folosiţi în şcoli împotriva răspândirii gripei porcine: „Fără îndoială că orice nouă informaţie care apare în cauză este verificată şi în măsura în care ea se confirmă ca fiind reală este regăsită în mijloacele de probă”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri