Procurorul Lucian Onea, la Parchetul General: „Mi-au fost aduse la cunoștință acuzațiile”

Data publicării:
180522_PROCUROR_ONEA_00_INQUAM_Photos_George_Calin
Foto: Inquam Photos / George Călin

Lucian Onea, şeful DNA Ploieşti, a fost în acestă dimineaţă la Parchetul General. Procurorii l-au citat pentru a lămuri mai multe aspecte în ancheta în care fostul deputat Vlad Cosma acuză DNA Ploieşti de abuzuri şi de fabricarea unor probe în mai multe anchete.

Mi-au fost aduse la cunoștință acuzațiile. Urmează să administrăm probe în vederea aflării adevărului. Fiecare o să răspundă pentru faptele pe care le-a făcut. Nu vreau să discut detalii din dosar, urmărirea penală este secretă”, a declarat procurorul Lucian Onea.

Şeful serviciului teritorial Ploieşti din cadrul DNA, procurorul Lucian Onea, a ajuns înaintea orei 10:00 la sediul Parchetului General.

 

Lucian Onea a fost citat la Parchet după ce Vlad Cosma, fost deputat PSD, l-a acuzat de falsificare de probe în dosarul în care apar numele fostului premier Victor Ponta şi cel al fostului deputat PSD Sebastian Ghiţă.

Cosma spune că şeful DNA Ploieşti şi fostul procuror Mircea Negulescu l-au determinat să depună în dosar liste falsificate conţinând datele de identificare ale unor alegători din Republica Moldova.

Sursa: Digi24, News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri