Reacţiile patronilor Realitatea TV şi B1 TV după ce au fost audiaţi în dosarul lui Ludovic Orban

Data publicării:
gusa oancea colaj 1

 

"I-am declarat doamnei procuror că nu am avut nicio discuție cu el (Ludovic Orban – n.r.) despre bani sau condiții comerciale și, de asemenea, i-am spus că nu avem ce să ne reproșăm noi, ca post de televiziune", a declarat Sorin Oancea la ieşirea de la DNA. Acesta a precizat că s-a întâlnit cu fostul candidat liberal la Primăria Capitalei pe 8 aprilie, cu trei zile înainte ca acesta să fie pus sub acuzare. „Nu am discutat niciun moment de niciun fel de sumă de bani pentru că este ilegal. Legea nu-ți permite să iei bani", a declarat acţionarul B1TV.

Sorin Oancea spune că nu ştie cum a ajuns numele său şi al postului să fie implicate în acest dosar. „E mai degrabă o răzbunare între oameni politici, de afaceri, în care suntem trași practic și noi, absolut aiurea. De ce să ceri bani cash pentru un patron de televiziune, de ce nu te duci să faci un contract, eventual? De ce trebuie să ceri cash? Asta mi se pare suspect", a afirmat Oancea.

Chemat şi el la audieri, Cozmin Guşă, acţionar la Realitatea TV, a precizat că are calitatea de martor în acest dosar. El spune că le-a declarat procurorilor că postul pe care îl reprezintă nu a cerut bani de la Ludovic Orban. "Singura discuție pe care am avut-o cu Ludovic Orban despre campania lui am făcut-o la cererea lui, pe 24 martie. Am vorbit despre campanie, despre șansele lui, explicându-i atunci că felul în care vom colabora cu toate partidele, nu numai cu PNL, este între structura centrală a partidului și departamentul de publicitate al televiziunii, conform legii", a precizat Cozmin Gușă. Acesta mai spune şi că discuţia a avut loc într-un spaţiu public, în prezenţa mai multor persoane.

"E un eveniment nefericit din cariera lui (a lui Ludovic orban - n.r.), unde cred că a ajuns dintr-un soi de disperare a candidatului în condiţiile în care a fost evoident că a fost părăsit de partid şi şi-a văzut singur de campanie, nefiind sprijinit de liderii liberali", a comentat Cozmin Guşă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri