Șoferul care a intrat cu mașina într-un grup de oameni, arestat

Data publicării:
masina intrata in oameni arges

Tânărul în vârstă de 22 de ani care a intrat cu maşina într-un grup de oameni aflaţi în curtea unei societăţi comerciale din comuna Bascov a fost arestat preventiv, vineri, pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. O persoană a murit şi alte șase au fost rănite, joi dimineaţă, în urma accidentului.

Judecătoria Piteşti a dispus, vineri, arestarea preventivă pentru 30 de zile a bărbatului de 22 de ani care a intrat în plin cu maşina într-un grup de angajaţi ai unei firme din comuna Bascov, judeţul Argeş. Tânărul poate contesta decizia, care nu este definitivă.

 Un mort şi şapte răniţi - e bilanţul accidentului cumplit care a avut loc, dimineaţă, lângă Piteşti, în curtea unei fabrici, informează Digi24. Un şofer, angajat în uzină, a intrat cu maşina în grupul de oameni. Nu intenţionat, după cum le-a spus poliţiştilor tânărul de 22 de ani, care şi-a recunoscut vina. Venise să aducă un colet unei colege, apoi a vrut să facă niște drifturi. Totul a luat însă o întorsătură tragică.

Femeia care a murit, de cetăţenie sârbă, avea 28 de ani. 

Dintre persoanele care au ajuns în spital, mai sunt internate două femei, una va pleca acasă sâmbătă, iar cealalta ar mai sta aproximativ o săptamană în spital.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri