Şoferul care a provocat accidentul de pe Bulevardul Dacia intenționa să ucidă. Mărturiile soției

Data actualizării: Data publicării:
dacia

Șoferul drogat care a provocat un accident în lanț pe Bulevardul Dacia a intrat cu intenție în cele trei mașini care așteptau la semafor. Voia să își omoare soția dar și pe pasagerii autoturismelor pe care le-a lovit. Asta a declarat soția în fața procurorilor, care au deschis un dosar pentru tentativă de omor. Amândoi consumaseră cocaină, iar bărbatul avea un permis de conducere despre care anchetatorii bănuiesc că este fals.

Actualizare 13:50. Bărbatul care a provocat accidentul a fost externet și dus la audieri. El s-a apărat în fața jurnaliștilor și a spus că nu a vrut să omoare pe nimeni, așa cum a susținut soția lui în fața procurorilor (detalii aici).


Femeia le-a declarat anchetatorilor că, între ea și soț, conflictul a început încă de acasă. Pe drum, în mașină, bărbatul i-a spus de mai multe ori că o va omorî și, de altfel, a și bătut-o în autoturism.

Citește și ”Cum va arăta România condusă precum Ungaria. Planul Dragnea-Tăriceanu”

Ea a mai declarat în fața procurorilor că soțul ei a intrat cu intenție în mașinile care așteptau la semafor, atunci când se afla pe Bulevardul Dacia din București, și că ar fi vrut să îi ucidă și pe pasagerii acestora.

După impact, șoferul a coborât din mașină şi a continuat să o lovească pe femeie. Norocul ei a fost că în zonă era un echipaj de la Poliția Locală. Nici agenților nu le-a fost ușor. Încercând să scape de urmăritori, bătăuşul, în vârstă de 39 de ani, s-a izbit violent cu capul de geamul unei mașini aflate în mers. Aşa au reuşit oamenii legii să-l imobilizeze.

În plus, bărbatul a consumat foarte multă cocaină. De altfel, în urma testelor făcute imediat după accident au arătat că amândoi au consumat această substanță interzisă.

Bărbatul este internat în continuare sub pază, la Spitalul Floreasca, refuzând să dea declaraţii anchetatorilor.

Aceștia din urmă au deschis un dosar penal pentru tentativă de omor. Totodată, atunci când au verificat permisul de conducere, au descoperit că era emis în Liban și au bănuieli că ar fi fals.

Citiți și Scene de groază pe bulevardul Dacia. „S-au bătut pe asfalt, tăvălindu-se şi urlând: te omor”

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri