Tatăl lui Bogdan Gigină: Gabriel Oprea era zeu, toată lumea îi știa de frică

Data publicării:
Gabriel Oprea_Bucuresti_Octav_Ganea_005

Instanta decide astazi în cazul cererii familiei poliţistului Bogdan Gigină, care a solicitat urgentarea anchetei. Dosarul morţii motociclistului de la Brigada Rutieră nu a ajuns nici acum pe masa judecătorilor, deşi au trecut doi ani şi mai bine de trei luni de când agentul şi-a pierdut viaţa în timp ce deschidea coloana oficială a vicepremierului de atunci, Gabriel Oprea.

Eu cred că este un termen foarte lung. S-au spus niște aberațîi totale la care nu mă așteptam. (Ministrul de Interne Gabriel Oprea de la vremea respectivă) era zeu, dânsul comanda tot, de la el în jos nimeni nu putea mișca. Toată lumea îi știa de frică. Îl interesa să ajungă urgent, de aceea s-a cerut și motocicleta în ultimele trei luni ca să-i deschidă coloana”, spune Cornel Gigină, tatăl lui Bogdan Gigină.

A nu se înțelege că acest demers al familiei Gigină tinde să spună ceva la adresa DNA sau a procurorului de caz. Așa s-a inoculat. Nu, este o cerere legitimă prin care familia sa cere un termen rezonabil pe care instanța să îl acorde pentru soluționare definitivă a acestui dosar. Cred cu tărie că ar trebui să fie mai operante instituțiile statului atunci când se pune problema de a judeca viața unui om în raport cu declasificarea unor informații”, spune Daniel Ionașcu, avocatul familiei Gigină.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri