Tudorel Toader, întrebat dacă își reproșează ceva: „E cineva care e iubit de toată lumea? Nu cred”

Data actualizării: Data publicării:
Tudorel Toader face un semn cu mâna
Tudorel Toader, fost ministru al justiției. FOTO: INQUAM PHOTOS- OCTAV GANEA

Tudorel Toader a părăsit Ministerul Justiției! După o întâlnire „agreabilă” cu Ana Birchall, ministrul interimar al justiției, fostul ministru a făcut o scurtă declarație de presă în care a vorbit și despre posibilul reproș pe care ar putea să și-l facă în cei peste doi ani în care a condus ministerul.

Ați văzut că în urmă cu două și ceva doamna vicepremier a venit la Ministerul Justiției. Am avut o discuție prin care am îndeplinit procedura de predare a atribuțiilor ce îi revin. În urmă cu doi ani și două luni, pe 23 februarie 2017, era procedura exact inversă. Eu veneam la Ministerul Justiției și preluam de la domnia sa ceea ce azi i-am predat după doi ani de activitate”, a spus Toader.

A fost o discuție foarte agreabilă, am servit o cafea. Noi ne cunoaștem foarte bine. Exprim convingerea faptului că va continua ceea ce am dus până în prezent la minister, dacă interimatul îi va permite va veni și cu elemente de noutate”, a adăugat fostul ministru.

Eu am fost onorat să fiu ministru al Justiției. V-am privit și v-am primit cu plăcere și bucurie. Ați fost și sunteți fereastra prin care se vede Ministerul Justiției, activitatea de la această importantă autoritate. Vă doresc tot binele, încă o dată: Sărbători fericite!”, le-a mai spus el jurnaliștilor.

„E cineva care e iubit de toată lumea? Nu cred. Dacă e să-mi reproșez ceva, probabil, oricând și oriunde se pot face mai multe lucruri și mai bine făcute”, a răspuns Tudorel Toader, dacă are să-și reproșeze ceva în cei doi ani de mandat.

El nu a mai răspuns la întrebarea dacă va rămâne în istorie ca un ministru corect sau ca unul ticălos.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri