VIDEO. Liviu Dragnea, interpelat de un cetățean, în față la Înalta Curte: „De ce faceți lucrurile astea, domnule Dragnea?”

Data actualizării: Data publicării:
dragnea

Liviu Dragnea nu a dat foarte multe declarații în pauza de la Înalta Curte de Casație și Justiție, acolo unde astăzi are loc ultimul termen în dosarul în care preşedintele PSD este acuzat de instigare la abuz în serviciu și instigare la fals intelectual. A stat în schimb de vorbă cu un cetățean care l-a interpelat în legătură cu Legea Referendumului. 

Vizibil iritat, liderul PSD a ieșit să fumeze o țigară afară, în pauză, a stat de vorbă cu un cetățan și nu a vrut să vorbească prea mult cu jurnaliștii.

Liviu Dragnea: Vedeți că sunteți în pauză

Cetățean: Să știți că eu sunt un cetățean civilizat.

Liviu Dragnea: Da, și eu.

Cetățean: Asta este o treabă serioasă, publicată în Monitorul Oficial. Cunoașteți de existența ei, este art.74 din Constituție și vreau să rezolvăm situația.

Liviu Dragnea: Mergeți la Iohannis, că el e primul în stat.

Cetățean: Dacă dumneavoastră semnați, eu îmi dau jos mustața.

Cetățean: De ce nu respectați referendumul din 2009, domnule Dragnea? ÎCCJ a spus că s-a validat votul cetățenilor.

Liviu Dragnea: Știți că Legea Referendumului trebuie să ajungă la promulgare, că nu o promulgă președintele?

Cetățean: De ce faceți lucrurile astea, domnule Dragnea? Altă dată nu mai ajungeţi la guvernare continuând în halul ăsta. Că masa asta de manevră, ce spuneți că noi suntem sorosiști, că suntem plătiți, masa asta s-a trezit.

„Tot ce s-a greşit e greu de şters cu buretele. Toate abuzurile nu pot fi şterse, au distrus vieţi, destine, economia afectată, cum vreţi să fie şterse toate abuzurile?”, a replicat Dragnea.

Citește și ”Istoria se repetă. Dragnea - Tăriceanu, pe urmele tandemului Ponta - Antonescu”

 

 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri