Video&Foto Locomotiva şi patru vagoane ale unui tren au deraiat pe un pod în Suceava. Traversele care s-au rupt sunt putrede

Data actualizării: Data publicării:
tren deraiat suceava 3

Traficul feroviar este blocat între staţiile Dorneşti şi Putna din Suceava, după ce locomotiva şi patru vagoane ale unui tren de marfă au deraiat. Incidentul a avut loc ieri după amiază, dar va mai dura câteva zile până când circulația va fi reluată.

Cele patru vagoane erau încărcate cu peleți de la o fabrică de prelucrare a lemnului. Trenul a sărit de pe șine chiar pe un pod, înainte de intrarea în gara Dornești. Impactul a fost foarte puternic încât unul dintre vagoane s-a răsturnat, șina s-a deformat complet, iar traversele și legăturile s-au făcut bucăți.

tren deraiat suceava 1
tren deraiat suceava 1

Localnicii spun că nu este pentru prima dată când sunt incidente pe calea ferată din apropierea localității Dornești. În locul unde primul vagon a ieșit de pe șine, traversele care s-au rupt sunt aproape toate putrede.

Mai mulți angajați de la CFR au fost chemați în zonă pentru a încerca să rezolve problema.

Va mai dura însă până când trenurile vor putea să circule din nou.

Trenul Suceava - Putna, repus în circulație în urmă cu un an, nu mai poate trece de Dornești, așa că pentru călători, CFR a pus la dispoziție microbuze. Opt garnituri circulau zilnic pe această rută.

Editare Georgiana Marina

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri