Majorarea alocaţiilor. E. Teodorovici, la Digi24: S-a tras la sorţi ca Dragnea să anunţe amendamentul

Data actualizării: Data publicării:
eugen teodorovici

Ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici, a declarat la Digi24 că liberalii au venit cu o propunere de majorare a alocaţiei pentru copil în 2019 care nu se putea aplica, fiind indicată greşit sursa de finanţare. Potrivit ministrului, în programul de guvernare exista această măsură: „La noi, prinzi ideea şi vii să o promovezi înainte”, a declarat Eugen Teodorovici.

La PSD suntem învăţaţi să fim o echipă. În privinţa alocaţiilor, felul în care a fost propusă majorarea de către colegii liberali indica total greşit sursa de alocare. Au propus ceva ce nu se putea aplica. Dacă rămânea cum au propus, era inaplicabil.

Liviu Dragnea a venit cu acest amendament, în programul de guvernare există această măsură asumată. Cu ministrul muncii am discutat, mi-a trimis propuneri, simulări de alocaţii. La noi, prinzi ideea şi vii să o promovezi înainte.

Fără amendamentul lui Liviu Dragnea rămânea în aer această propunere”, a declarat Eugen Teodorovici.

Întrebat cine a scris amendamentul anunţat aseară, ministrul a spus că „a fost scris de echipa PSD – ministrul Muncii, ministrul Finantelor. S-a tras la sorţi ca Liviu Dragnea să vină să anunţe”.

Citiţi şi:

VIDEO. Majorarea alocaţiilor. L. Dragnea, replici vehemente după ce a fost admonestat de R. Sighiartău (PNL)

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri