Militar american, în stare gravă după ce s-a curentat în Gara Curtici

Data actualizării: Data publicării:
curtici

Anchetă a Parchetului Militar Timişoara în cazul soldatului american rănit grav, ieri, în Gara Curtici. Bărbatul este în spital acum, cu arsuri pe aproape jumătate din corp după ce s-a urcat pe un vagon şi s-a electrocutat.

Un militar american care însoţea un convoi ce intra în România a ajuns, marţi, la Spitalul Clinic de Urgenţă Arad cu arsuri pe corp, după ce s-a urcat pe un vagon de tren şi s-a curentat, autorităţile luând în calcul să-l mute pe bărbat la un spital din Germania.

Incidentul a avut loc, marţi, în gara punctului de trecere a frontierei Curtici din judeţul Arad, după efectuarea verificărilor de frontieră. Conform unor informaţii din cadrul anchetatorilor, militarul american însoţea un convoi militar care întra în România în urma unui exerciţiu militar NATO.

Deocamdată nu se ştie din ce motiv militarul s-a urcat pe vagonul trenului, unde se aflau fire de curent.

La faţa locului a fost chemat echipaj SMURD, care l-a transportat pe militar la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.

Surse medicale au precizat că soldatul are arsuri de gradul doi pe 80% din corp, iar autorităţile iau în calcul să-l transfere la un spital din Germania.

În acest caz, autorităţile din Arad au anunţat Ambasada Statelor Unitate ale Americii la Bucureşti.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri