FOTO. O cisternă care transporta combustibil s-a răsturnat în județul Mureș

Data actualizării: Data publicării:
accident mures (1)

O cisternă care transporta combustibil s-a răsturnat în apropiere de Chendu. La locul accidentului a ajuns o autospecială de descarcerare și o mașină de stingere a pompierilor.

ACTUALIZARE 23.00. Traficul pe DN 13, în zona localităţii Chendu, din judeţul Mureş, blocat după ce o cisternă încărcată cu motorină s-a răsturnat în afara carosabilului, a fost reluat. La faţa locului continuă să intervină echipe de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Mureş, sub monitorizarea Agenţiei pentru Protecţia Mediului şi Gărzii de Mediu, deoarece combustibilul se scurge într-un pârâu din zonă, scrie News.ro.

Întreaga operaţiune este monitorizată de Agenţia pentru Protecţia Mediului Mureş şi Garda de Mediu deoarece combustibilul se scurge într-un pârâu din zonă.

Şeful APM Mureş, Dănuţ Ştefănescu, a declarat, vineri seară, că s-au luat măsuri pentru limitarea poluării după ce o parte din motorina din cisternă a început să se scurgă în Pârâul Chendu care este afluent al Râului Târnava Mică.

Ştefănescu a spus că pompierii au fost ajutaţi de angajaţii de la Apele Române pentru a se limita efectele poluării, precizând că din primele informaţii efectele nu sunt grave.

Pericol de explozie pe drumul dintre Târgu Mureş şi Sighişoara. O cisternă care transporta combustibil s-a răsturnat în apropiere de Chendu. La locul accidentului a ajuns o autospecială de descarcerare și o mașină de stingere a pompierilor.

O cisternă plină cu 31.000 de litri de motorină s-a răsturnat, vineri seară, în afara părţii carosabile a DN 13, judeţul Mureş, o persoană fiind rănită. La faţa locului se află echipaje de pompieri, care au izolat zona în vederea remedierii problemei.

accident mures (1)
accident mures (1)

Cisterna s-a răsturnat în afara părţii carosabile, ca urmare a pierderii controlului volanului într-o curbă de către conducătorul auto.

Potrivit sursei citate, la faţa locului se află echipaje de pompieri, care au izolat zona în vederea remedierii problemei.

Traficul este oprit pe ambele sensuri de mers.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri