A încercat Dragnea să-l dea afară din PSD? Răspunsul lui Mihai Chirica

Data actualizării: Data publicării:
mihai chirica si liviu dragnea_agerpres_8030929
Foto: Agerpres

Mihai Chirica a fost întrebat la emisiunea „În fața ta” de ce nu îl dă afară Liviu Dragnea din partid, în condițiile în care i-a contestat autoritatea în ultima perioadă, pe mai multe subiecte.

Nu a fost o ontervenție directă și mă gândesc că nu a încercat să o facă direct. Și probabil că nu-i o chestiune de eliminare. Eu spun că sunt o voce a unor oameni raționali din PSD și sunt vocea care arată că PSD mai are o șansă. (Ocoliți întrebarea) Nu a încercat”, a răspuns Mihai Chirica, întrebat dacă Liviu Dragnea a încercat să-l dea afară din PSD.

Primarul Iașului a adăugat că a avut o discuție „foarte principială” cu preşedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu. „Îi pot fi iertate unele excese”, făcând referire la declarația sa din ultimele zile când i-a numit pe protestatari „răgălii”.

M-a făcut să trag o concluzie: sunt oameni care și-au păstrat rațiunea, în sensul bun la cuvântului și care pot reclădi lucrurile pierdute într-o manieră cât se poate de corectă. PSD trebuie să se reconecteze la instituțiile politice europene în mod special. Riscăm să ne izolăm, să fim transferați cu 27 de ani în urmă și să dispărem”, a mai spus Chirica.

Emisiunea integrală poate fi urmărită AICI.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri