Guvernul Grindeanu a fost dat jos cu...pastile

Data actualizării: Data publicării:
170118_SED_GUVERN_GRINDEANU_IORDACHE_04_INQUAM_Octav_Ganea

Partidele de la putere au folosit pastile ca să scape de durerile de cap provocate de propriul guvern, condus de Sorin Grindeanu. Opoziţia susţine că a găsit pastile de Nurofen în urna în care s-au adunat voturile de la moţiunea de cenzură din iunie. PSD şi ALDE resping acuzaţiile. Aşa că a picat la vot şi propunerea PNL, USR şi PMP de a se înfiinţa o comisie care să ancheteze cum a fost debarcat Executivul lui Sorin Grindeanu.

Opoziţia a cerut să se înfiinţeze o comisie de anchetă, pentru că rezultatul votului de la moţiunea de cenzură din vară nu corespunde cu înregistrarea video a şedinţei. Au votat 249 de parlamentari, însă au rezultat 251 de voturi, strigă la unison PNL, USR şi PMP.

Raluca Turcan, liderul deputaţilor PNL: „O guvernare care fraudează votul împotriva propriului Guvern cu pastile de Nurofen este o guvernare bolnavă.”

Aşa a devenit pastila împotriva durerii laitmotivul şedinţei deputaţilor şi senatorilor.

Liviu Dragnea, preşedintele PSD: „Nu au fost pastile de Nurofen în urnă. Poate le-aţi avut în buzunare.”

Varujan Vosganian, deputat ALDE: „Sunt utile, de aceea eu nu aş încerca sa blamez prezenţa pastilelor. Grupul ALDE nu are niciun farmacist.”

După ce PSD şi ALDE au ironizat plângerile partidelor din Opoziţie, parlamentarii puterii au respins propunerea PNL, USR şi PMP ca un grup de aleşi să investigheze cum s-a desfăşurat votul la moţiunea de cenzură din iunie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri