Adrian Năstase îl învaţă pe Liviu Dragnea cum se conduce PSD

Data actualizării: Data publicării:
adrian nastase facebook

Fostul premier Adrian Năstase critică modul în care Liviu Dragnea conduce PSD. Adrian Năstase susţine, într-un intreviu acordat Adevărul.ro, că Liviu Dragnea a introdus în partid delictul de opinie, referindu-se la excluderile celor care l-au criticat pe liderul PSD în ultimele luni.

O greşeală pe care o face PSD în momentul de faţă e că a introdus în funcţionarea sa delictul de opinie. Un partid mare nu poate să funcţioneze cu un singur punct de vedere. E o greşeală pe care Liviu Dragnea o face. El ar fi trebuit să ia lucrurile din scrisoare şi să le pună în discuţie. Lucrurile de acolo erau necesare pentru revigoarea partidului”, a spus Adrian Năstase.

În loc să se facă o restrcuturare a Guvernului, s-a mers pe ideea de remaniere. Am scris: dacă veţi face remanieri, îl faceţi pe Iohannis arbitrul jocului, ceea ce s-a întâmplat. Trebuia modificat programul de guvernare. Nici Vechiul Testament nu a rămas imuabil. Venţi şi cu un mesaj pentru Europa, pentru că nu puteţi să ignoraţi complet rezoluţia de la Bruxelles. Acum, o să fie pusă rezoluţia la congelator. Un vot în Parlament era o ocazie de a face amnistie şi graţiere în interiorul partidului. Nu poţi veni să vorbeşti despre amnsitie pentru întregul popor, când nu elimini oameni în propriul partid. Trebuie făcut un efort la nivelul unui grup de înţelepţi în partid”, a continuat el.

Fostul premier lansează și un avertisment legat de alegerile prezidențiale de anul viitor: „PSD a avut un scor istoric la parlamentare, dar ca număr de voturi a avut 3,2 milioane de voturi. Pentru turul doi la prezidenţiale e nevoie de peste 5 milioane de voturi. De unde iei încă două milioane de voturi?”

Citiți mai mult pe Adevărul.ro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri