Alegeri parlamentare 2016. Cum a decurs ziua votului la Digi24

Data publicării:
alegeri digi

Digi24 a prezentat minut cu minut, ziua care a decis direcția politică a României pentru următorii patru ani. Am fost în toată țara și în toate orașele mari din străinătate, v-am prezentat informații despre procesul de vot, reacții la ieșirea de la urne, într-un demers jurnalistic care a mobilizat resurse impresionante. Campania ,,Proiect pentru România” a însemnat 40 de dezbateri electorale pentru ca tu să afli cine sunt cei care-ți cer votul. Să vedem cum au arătat alegerile parlamentare pentru jurnaliștii Digi24.

Patru săptămâni de maraton electoral, mii de kilometri parcurși, o singură televiziune. La Digi24 v-am propus „Proiect pentru România".

Digi24 repetă ceea ce a reuşit şi în campania pentru alegerile locale: să meargă în toate reşedinţele de judeţ, să vorbească cu toţi candidaţii, din toată ţara, acolo unde ei candidează”, a spus jurnalistul Digi24 Radu Maxim.

Din studiourile de la Bucureşti, Timişoara, Craiova, Oradea, Galaţi, Constanţa, Iaşi, Cluj-Napoca şi Braşov, Digi24 a ajuns în fiecare casă. A adresat aceleași întrebări și v-a lăsat să cântăriți răspunsurile.

Timp de o lună, Radu Maxim a adus viitorul Parlament mai aproape de dumneavoastră.

„„Proiect pentru România" a vrut să meargă acasă la candidaţi, în judeţele în care candidează, pentru a şti care sunt planurile lor pentru comunităţile locale”, a spus jurnalistul.

11 decembrie, zi decisivă pentru România. Peste 400 de reporteri, operatori, prezentatori, producători, editori şi tehnicieni au continuat maratonul jurnalistic Digi 24, în Bucureşti, în toate judeţele ţării şi în străinătate. Primele echipe au ieşit pe teren la ora 04.00 dimineaţa.

Digi 24 a ţinut permanent legătura cu românii din Diaspora. Am anunţat câţi români s-au prezentat la vot pe toate continentele. Corespondenții Digi24 au relatat în direct, din Marea Britanie, din Franţa, din Italia, din Spania, din Ungaria şi din Republica Moldova.

Corespondenţii Digi24 au realizat, într-o singură zi, peste 200 de transmisiuni în direct, în ţară şi în străinătate. Au analizat votul preşedintelui României şi au surprins emoţiile principalilor lideri politici.

Pentru ca românii să afle primii configuraţi noului raport de forţe politice din Parlament, Digi24 a comandat propriul Exit Poll și l-a prezentat în cel mai modern platou de televiziune din România.

Întins pe 1000 de metri pătraţi, platoul sonorizat şi climatizat, Digi24, are 12 metri înălţime, dispune de grilă de lumini cu geometrie variabilă, 50 de surse de lumină convenţională şi 30 de surse de lumină inteligentă, susţinute de 80 de sisteme telecomandate de ridicare.

Emisiunea „Jurnal de seară" s-a desfăşurat într-un cadru grandios, special conceput de către profesioniştii Digi24: un decor alcătuit din ecrane multimedia, extins pe 600 de metri pătraţi. Elementul cheie al întregului spectacol full HD a fost ecranul principal de 19 metri lăţime şi 5 metri înălţime.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri