Alegeri prezidenţiale 2019, turul 2. De ce a votat Dacian Cioloş la Alexandria

Data actualizării: Data publicării:
ciolos alexandria

Europarlamentarul USR-PLUS, Dacian Cioloș, a votat duminică la Alexandria, în județul Teleorman. Politologul Cristian Pîrvulescu a explicat la Digi24 de ce preşedintele PLUS a ales să meargă în judeţul Vioricăi Dăncilă.

"Este vorba despre un partid tânăr care încearcă în acest context electoral şi după, să găsească propria sa cale şi încearcă să recupereze electoratul care ar putea să fie dezamăgit.

Privind harta alegerilor din 10 noiembrie, vedem că Teleorman a votat cu unul din candidaţi,

E acolo foarte bună înrădăcinarea unui partid politic.

Probabil se încearcă mai ales pe linia agricolă de care vorbea Dacian Cioloş recuperarea unei părţi a tinerilor fermieri care ar putea fi interesaţi de fonduri europene.

Este interesant, este curajos, echipa lui a considerat că trebuie transmis un mesaj azi. Se pare că mesajul a prins chiar dacă Cioloş nu părea probabil foarte entuziasmat", a explicat politologul Cristian Pîrvulescu.

Citiţi şi:

Prezența la vot - Alegeri prezidențiale 2019, turul doi. Aici poți vedea LIVE rezultatele de la BEC

Duminică, 24 noiembrie, românii sunt așteptați la vot, la alegeri prezidențiale 2019, turul doi. Klaus Iohannis, actualul președinte al țării, care este susținut de PNL, şi Viorica Dăncilă, fost premier și candidat al PSD, se confruntă în cel de-al doilea tur de scrutin. Pe 24 noiembrie, pe www.digi24.ro, veți găsi prezența la vot și rezultate la alegeri prezidențiale 2019, turul doi, de la Biroul Electoral Central actualizate în timp real.

Redactare G.M.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri