Dumitru Buzatu, despre Viorica Dăncilă: „A ieșit în evidență prin naturalețe”

Data actualizării: Data publicării:
dumitru buzatu psd vaslui digi

Dumitru Buzatu, președintele PSD Vaslui, i-a dat miercuri dimineață replica lui Rareș Bogdan, care a vorbit la Digi24 despre angajarea fiului Vioricăi Dăncilă la stat. În continuare, el a spus că atunci „când vine partidul domnului Rareș Bogdan la putere nu mai sunt cei din PSD”. Social-democratul a remarcat și „naturalețea” candidatului PSD la conferința de presă organizată aseară la Parlament, simultan cu dezbaterea lui Klaus Iohannis.

„Permiteți să mă refer la ceea ce a spus așa zisul interlocutor. Individul acesta care susține că trebuie să ne fie nouă rușine. El nu cunoaște noțiunea de rușine. Își pune întrebarea unde lucrează fiul meu sau altcineva într-o instituție a statului? El este un om politic și a fost numit politic de partidul din care face parte și în care activează și nu trebuie să-i fie nimănui rușine pentru aceasta. Când vine partidul domnului Rareș Bogdan la putere nu mai sunt cei din PSD”, a spus Dumitru Buzatu, într-o intervenție telefonică la Digi24.

„Mai mult decât atât, sunt nenumărate abuzuri cunoscute de pe vremea guvernărilor lor și chiar și acum, când au și început să dea oamenii afară pe bandă rulantă, profesioniști, nu oameni numiți politic, pentru că aceia evident trebuie să se schimbe”, a mai spus președintele PSD Vaslui.

Întrebat de felul în care s-a prezentat aseară candidata PSD, el a răspuns că „putem să discutăm despre candidatul Klaus Iohannis, despre candidata PSD, doamna Viorica Dăncilă”.

„Nu știu despre ce dezbateri vorbește individul la care m-am referit, unii cred că numindu-l individ e un fel de insultă. Noțiunea de individ poate fi definită ca fiind un exemplar dintr-o specie. Cred că și domnul acesta este un exemplar dintr-o specie... domnul Rareș Bogdan. Nu știu despre ce dezbatere vorbește. A fost un simulacru de dezbatere organizată de domnul Klaus Iohannis, în care am văzut un conservator de dreapta înărit, un om plin de ură, un om are evită toate răspunsurile... toate întrebările și dă răspunsuri de complezență, la întrebări pe care probabil le-a și montat în pincipiul anterior. E un om hotărât să continue cu aceleași metehne, să încalce în continuare Constituția, să-și atribuie alte puteri pe baza unor închipuite prevederi constituționale și este clar că, dacă alegerile vor fi câștigate de acesta, vom vedea cât de mult va crește nivelul nemulțumirilor nu mai departe de următorii doi ani”, a mai spus Buzatu.

În ceea ce o privește pe Viorica Dăncilă, el a răspuns că „a ieșit în evidență prin naturalețe, prin faptul că nu a confecționat precum contracandidatul său această întâlnire cu presa, că nu putem să o numim dezbatere organizată în stilul clasic politic. A ieșit în evidență prin faptul că este un om normal din lumea reală românească”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri